» Хостинг услуги
» Плащания
Как да разпечатам фактура в PayDir ?


Когато плащането е извършено по банков път или банкова карта:

След като  влезете с потребителското си име - Dir ID  и паролата към него в pay.dir.bg и отидете в секция “Фактури”, се отваря списък с приготвени документи за вашето плащане.

  • Отваря се попълнен с всички необходими реквизити Оригинал на счетоводен документ. Разпечатайте го с бутона за печат, или от File/Print.

Имайте предвид, че оригинал на фактурата можете да генерирате само веднъж. В случай на загубване на Оригинала заверено копие можете да получите по пощата след заявено искане от ТУК.Когато плащането е извършено предплатена Карта+, доставена на адрес от куриерска служба:

След като  влезете с потребителското си име-Dir ID и паролата към него в pay.dir.bg и отидете в секция “Фактури”, се отваря списък с приготвени документи за вашето плащане.

  • Отваря се попълнен с всички необходими реквизити Оригинал на счетоводен документ. Разпечатайте го с бутона за печат браузера, или от File/Print.


Имайте предвид, че оригинал на фактурата можете да генерирате само веднъж.
В документа е указано и как да си изтеглите документ, заменящ същността на фискалния бон.
В случай на загубване на Оригинала заверено копие можете да получите по пощата след заявено искане от ТУК.
Фактурата не е придружена от фискален бон, тъй като плащането към "Дир.бг Холдинг" ЕАД е извършено по банков път от куриерската служба, събираща парите за съответната услуга в брой. За да бъде правилно осчетоводена фактурата, изтеглете от секция Фактури в pay.dir.bg и прикрепете към нея копие от писмо на нашата банка, удостоверяващо постъпването на съответните суми от куриерската фирма по банков път за съответния отчетен период (писмо за съответния месец е достъпно около 10 число на следващия месец).« Назад
Хостинг | Vip.dir.bg | Vip.dir.bg | Trip.dir.bg | Добави сайт
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.